Monday, December 23, 2013

Lunch Anniversary at Atmosphere 360, KL Tower

Semalam (22nd December) dah genap setahun kawen. Semalam date nikah, arini date sanding. Sesetengah org amek date sanding jadi date anniversary, tapi aku mestilah amek date nikah. Date sah jadi isteri kepada Hairul Nizam. 

Semalam jugak usben bawak pegi lunch untuk celebrate anniversary kitaorg. Lunch kat restoran paling tinggi kat Malaysia - Atmosphere 360, KL Tower. Sepanjang dah dekat 10 tahun duk KL, ni lah 1st time naik Menara KL.  



Thank you to my lovely husband for the unexpected lunch treat. Merasa jugak makan kat restoran tinggi2. Siap berputar lagi. 


Masa tengah makan, tiba-tiba waiter hantar anniversary cake. Aawww.. sweet sangat usben kite ni. Thank you sayang. 





Untuk buffet lunch ni, makanan sedap-sedap belaka, mostly Malaysian food such as rendang tok, nasi tomato, mihun goreng, sup & mcm2 lagi. 

Bergambar berlatar belakangkan angkasa raya.

Bile dah kenyang, turun 1 tingkat untuk ke Observation Deck - Kuala Lumpur Skyline View @ 276m. Kat sini boleh tengok satu KL dari atas. 






Gambar KL feeling-feeling New York gitew.

"To my lovely husband, thank for being the most fantastic man in my life. No words can describe how much I love you, untung sangat dapat husband macam you, dah la comel, handsome pulak tu. Next year nak naik London Eye plak eh? Hehe. Happy Anniversary yayang (I tau, u mesti baca ni)"

Okay, till then. Ciow.




0 comments:

Post a Comment