Wednesday, October 1, 2014

Keep Calm & Welcome October

Hello October! Hello 3rd Quarter of the year! Hello my birthday! Hello...! Hello...! Hello...!
Well, October been always my favorite month of the year. The fabulous month eva! Sebab birthday iolls la. Hehehe. 

Bulan ni, bulan agak busy. Bukan sebab celebrate besday hari-hari tapi sebab banyak program. Bulan lain pun ada banyak je program tapi bulan ni special sikit...githew...


1. Raya Haji - 5th October

Raya haji tahun ni turn balik kampung kat Tangkak sebab last year raya haji kat sini (KL) je. Raya haji jatuh hari Ahad, so senin cuti. Lagipun since Raya Aidilfitri aritu tak balik Tangkak. Nanti lama2 tak balik mak ayah kata lupa daratan plak. Hehehee.




2. My Birthday - 8th October

Finally, hampir 10 bulan menunggu dari awal tahun aritu, sampai jugak bulan yang ditunggu. Tahun ni tahun terakhir aku di era umur 20an. Next year dah masuk 3-series. Semoga aku (dan suami) dikurniakan zuriat sebelum umur aku masuk 3-series. InsyaAllah.




3. WWE LIVE in KL - 11th October

Aku teman husband je nak tgk WWE ni nanti sebab aku bukan layan WWE pun. Tapi macam tak sabar lak nak jumpa John Cena!!! 



4. The Walking Dead Season 5 - 12th October

Aku addicted tengok series ni sebab usben aku jugak. Season 4 aritu abis bulan March, nak menunggu Season 5 punyalah terseksa. In between aku layan series lain - The Mistresses (Season 2). 




5. Honeymoon Part 10 - 20th to 23rd October

Dah masuk part 10 dah honeymoon aku. Selagi tak dapat baby, selagi tu aku panggil honeymoon. Kali ni ke Pulau lagi. Luar dari Malaysia tapi tak jauh pun. Tak zabarnye!





So, ni 'jadual' October aku. How about yours?

0 comments:

Post a Comment