Thursday, April 14, 2016

#Newphone from Celcom

Sebulan dah aku pakai telefon baru. Target nak pakai Iphone6s tak kesampaian sebab mahal melampau. Tapi tak pe lah, Samsung pun ok what? Aku memang #teamsamsung. Barang letrik kat umah aku pun sume Samsung. Sebelum ni pun aku pakai Samsung S3 Mini. 3 tahun jugak S3 mini tu berjasa untuk aku. Sekarang, S3 mini tu masih boleh pakai, tapi setiap manusia haruslah ada kemahuan kan, nak kan barang baru. Githew. Hehehe.

Monday, April 4, 2016

Solution untuk bibir kering

Firstly, aku ni bukan jenis product reviewer, tapi Super Smoothing Lip Butter ni is a must product kena ada dalam henbeg korang. Sebab aku dah pakai, sbb tu nak syorkan kat korang.

Dengan cuaca Malaysia yang sangat panas ni, bukan tekak je kering, bibir pun kering jugak uolls. Kena banyak minum air tapi bibir kering jugak sampai mengelupas berdarah. Mesti pernah jadi kan? Macam kes iolls, lepas balik dari Ho Chi Minh, Vietnam, bibir mengelupas teruk and FYI, cuaca kat HCM is hotter than Malaysia.